"Et lille lys i mørket". Det originale Trilleband med Mette Marckmann

TrilleB
Kategori
Arrangementer
Dato
Fredag, 16 marts 20:00
Venue
Brorsonsminde - Fiskergade 13, 6760 Ribe, Danmark
Telefon
75 41 10 50
E-mail
quedens@gmail.com
Vedhæftning

Trille er ikke længere iblandt os – men hendes sange er lyslevende!

Trille var en af de første danske sangskrivere, der beskrev verden fra en kvindes perspektiv og turde dele sine tanker om kærlighed, ensomhed og kvindeliv fra en meget personlig vinkel. Trille var en mester i at beskrive angsten og håbet, troen og usikkerheden, hverdagens poesi og kærligheden – det store i det nære og det nære i det store….

Når Trilles originale band og Mette Marckmann går på scenen venter der publikum en uovertruffen, nærværende musikalsk oplevelse. Mette Marckmann bringer Trilles sange op til nutiden og de er stadig helt aktuelle.

Gennem en lang række af Trilles allerbedste og mest elskede sange ”Hej Søster”, ”Min lille Sol”, ”Et lille lys i Mørket” og mange flere, kan man opleve og genopleve Trilles følsomme, frække, kloge og kærlige poesi og musik.

Og når musikken spilles af netop de musikalske troldmænd, som i sin tid lagde grunden på Trilles plader og til hendes koncerter, Ole Fick (guitar), Øyvind Ougaard (piano) og Mads Vinding (bas) og sangen formidles af Mette Marckmann, som Trille selv har givet stafetten videre til, bliver det ikke meget bedre.

 

Billetpris kr 250,-

Billetsalg: Cafe Quedens, Overdammen 10, Ribe, tlf 75 41 10 50

Arr: Musik og Kulturforeningen Quedens

 

 
 

Alle datoer

  • Fredag, 16 marts 20:00

Powered by iCagenda