VERDENSBALLETTEN 2020 (AFLYST)

verdensballetten
Kategori
Arrangementer
Dato
Torsdag, 30 juli 19:30
Venue
Ribe Kunstmuseum - Sct. Nicolaj Gade 10
Telefon
75 41 10 50
E-mail
quedens@gmail.com

RIBE KUNSTMUSEUM, RIBE

I forestillingen præsenteres balletdansere fra nogle af verdens bedste kompagnier, som normalt kun kan opleves på de helt store internationale scener. Danserne akkompagneres på scenen af danske operasangere samt internationalt anerkendte musikere.

Den kunstneriske ramme sættes af tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, hvis tilstedeværelse sikrer alle – nybegyndere som kendere – en helstøbt aften af højeste kaliber.

Oplever du tekniske problemer ang. billetsalget, kontakt venligst Billetten på: +45 70 20 20 96

 

Bemærk! Der vil være unummererede siddepladser til forestillingen, dog inddelt i tre billetkategorier. Se venligst siddeoversigten her under for valg af kategori.

Haven åbner kl. 17.30, så der er god tid til at finde sig en plads, før forstillingen starter 19.30 – præcist. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer i haven.

Verdensballetten tilbyder en ledsagerbillet til kørestolsbrugere eller handicappede mod forevisning af gyldigt ledsagerbevis. Kontakt venligst Billettens call center på: +45 70 20 20 96 for ”køb” af ledsagerbilletter.

Adresse på spillestedet: Ribe Kunstmuseum, Sct Nicolaj Gade 10, 6760 Ribe

 

QUEDENS PICNIC I HAVEN
  • Quedens Gaard står i år for en velsmagende picnic-pose for én person til 149,-, som kan nydes i haven inden forestillingen. Den indeholder: Ciabattabolle med pastrami, pesto, sprøde salater, rødløgsmarmelade, mozzarella og tomat.
  • ELLER: Vegetarsandwich med falafel, hvidløg, creme fraiche, rødløgsmarmelade, tomat og sprøde salater.

Samt

  • Quinoasalat med krydderurter, edamame – bønner, soltørrede tomater.
  • Snackbøtte med oliven og feta.

Brownie

Picnic-posen udleveres i haven ved Quedens madtelt fra kl. 17:30 mod forevisning af gyldig tilkøbsbillet. Drikkevarer kan også købes i teltet.

Picnic købes særskilt via Verdensballettens hjemmeside som en del af selve billetkøbet.JV19022020 hjemmesiden

 
 

Alle datoer

  • Torsdag, 30 juli 19:30

Powered by iCagenda